top of page

FØRSTE SPADESTIK - NYT DOMICIL TIL OYOY
OYOY Living Design har netop taget første spadestik til et nyt domicil, der skal stå færdigt i starten af 2023. Domicilet indeholder administration og showroom på 650 m2 samt et højlager på ca. 2.700 m2, der er gearet til fremtidens vækst og produktudvalg, som i stigende grad er præget af større design- og interiørprodukter til både børn og voksne.


”OYOY Living Design’s nye hjem skal være en ramme om virksomhedens kreative univers og ikke mindst tilbyde vores medarbejdere moderne forhold og et inspirerende arbejdsmiljø,” udtaler direktør og medejer Søren Anker Hansen.


Domicilet kommer til at ligge i naturskønne omgivelser på Bitsovvej tæt på Herning og den historiske Bitsovgård hvor det skandinaviske trendinstitut PEJ Gruppen har til huse. Grunden er godt 12.000 m2 på en skrånende naturskøn grund. OYOY Living Design har netop haft et ønske om at opføre byggeriet i naturlige omgivelser med fokus på ærlige materialevalg, bæredygtighed og biodiversitet i respekt for den omkringliggende natur.


”Vi har haft et stort ønske om, at vores domicil og showrooms kan huse in-house messer og vil indbyde til et livligt miljø til inspiration for kunder og samarbejdspartnere. Vi ser meget frem til at byde alle velkommen,” siger Lotte Fynboe, stifter, medejer og kreativ direktør i OYOY Living Design.


Arkitekt Niels Christian Andersen fra arkitektfirmaet Gjørtz/Andersen/Arkitekter i Aarhus og Holstebro har tegnet domicilet, der opføres af bygge- og entreprenørvirksomheden Jens Jensen i Holstebro. Koncerndirektør Jan Bodilsen fra Jens Jensen udtaler, ” Vi ser frem til at påbegynde arbejdet med dette spændende byggeri og blive en del af OYOY Living Design’s videre rejse. Vi er stolte af at OYOY Living Design har valgt os som totalentreprenør på dette utraditionelle og smukke byggeri”.
Comments


bottom of page