top of page

PROJEKT BEDRE KLUBHUS - AARHUS GOLF CLUB

Vi kan med glæde og stolthed afsløre, at vi er blevet valgt som samarbejdspartner til udviklingen af nyt og forbedret klubhus for Aarhus Golf Club.

Aarhus Golf Club er den 6. ældste golfklub i Danmark og bygger på stærke traditioner – med en af Danmarks smukkeste golfbaner.


BÆREDYGTIG RENOVERING OG UDVIKLING:

Udgangspunktet for renoveringen og udvidelsen af klubfaciliteterne tager udgangspunkt i, at jo mere vi bevarer i den faktiske placering - uden at skulle bortskaffe eller udskifte, jo mere bæredygtig er renoveringen og udvidelsen.Aarhus Golf Club ligger i dag smukt i landskabet, men bærer præg af knopskydning og fritidshusstemning. Klubhuset signalerer ikke en bygning, der repræsenterer Aarhus’ ældste og flotteste bane,så renoveringen skal også være med til at give klubbens medlemmer en følelse af stolthed og glæde, når de kommer i klubben.


Vi bevarer i renoveringen det, der er godt og opgraderer, hvor det er nødvendigt.

Alle småhusene bindes sammen med en stor sammenbindende foyer, der skaber en lys, luftig og logisk ankomst. Man ankommer i et rum med rumhøjde og plads. Alle klubbens faciliteter mødes og introduceres her.

Check-in, proshop, cafe, klublokaler og nye omklædningsrum.

Der skabes et let og overskueligt rum, hvor man let kan orientere sig videre i anlægget.

Dette gælder både klubbens medlemmer, men også gæster og turneringsspillere.


På facaderne skæres brystningerne i de eksisterende omklædningsrum ned til gulv, dette skaber gode lyse rum for restauranten, hvor ikke blot gæsten, men også naturen bydes indenfor.

Gavlen åbnes op mod ankomsten og der placeres en stor skorsten med pejs fra både inde og ude. Skorstenen udføres i kampesten, så den er et tung og forankret element, der taler sammen med foyerens lethed.


Aarhus Golf Clubs farve er grøn. Denne fare står smukt til landskabet.

Derfor er den valgt som gennemgående farve, der binder alt – nyt som gammelt – sammen.

Alt nyt vil være grønt, alt eksisterende vil blive malet grønt.


Aarhus Golf Club vil være et sammenhængende anlæg, der smukt følger landskabet.

Comments


bottom of page