top of page

HJERTELIGT TILLYKKED. 28. oktober blev den nye Social- og Sundhedsskole i Holstebro indviet. Det var en fest, med sang og taler af borgmester, bestyrelsesformand, direktør, entreprenør og rådgivere. En fantastisk stemning hvor alle var glade.

Et udtryk for en fantastisk bygning skabt på baggrund af en fantastisk proces, hvor vi alle har hjulpet hinanden til at få det bedst mulige resultat.


Bygningen er indbegrebet af at være ”den 3. pædagog”, hvor rummene understøtter funktionen og den læring som foregår på bedst mulig vis.

Samtidig er der tale om et fyrtårn indenfor bæredygtighed. Såvel konstruktion som aptering er udført i træ, som binder Co2. Og på den måde har bygningen et meget lille Co2 forbrug.


Vi takker alle involverede for det gode samarbejde og ønsker bygherren og brugerne hjerteligt tillykke med jeres nye ”hjem”.


For vort firma /Gjørtz/Andersen/Arkitekter har bygningen endvidere den særlige betydning, at vort samarbejde mellem Gjørtz og Andersen førte til, at vi valgte at slå pjalterne sammen, og nu på den anden side af projektet er blevet til et firma.

Comments


bottom of page