top of page

BYHUSENE - HOLSTEBRODe moderne byhuseboliger er beliggende på Slagerigrunden i det centrale Holstebro, med både byliv ved Struervej plus et grønt rekreativt og kulturelt område langs den grønne kile på Slagterigrunden.


Boligerne er disponeret med de primære opholdsrum i stueplan tæt på livet i bygaden. 1.sal rummer den mere private zone. Boligerne er gennemlyste idet køkkenet er i åben forbindelse med alrum/stue.


Foran hver boligenhed tilhører et mindre grøn kantzone med plads til en lille hyggekrog med et cafésæt eller lign. Boligen har ligeledes et privat uderum, som vender væk fra bygaden.


Byhusenes facademotiv tager udgangspunkt i klassiske hollandske traditioner, med gavltrekanter mod gaden, der tegner hver bolig som en selvstændig enhed. Der arbejdes med en “bevidst tilfældighed“ i facadeudtrykket for at give hver bolig sin individuelle karakter. Som udgangspunkt er facaderne ens med bånd af reliefmuret tegl, som binder vinduespartier sammen og understreger en vertikal inddeling af facaderne.

Comments


bottom of page