top of page

KONSTRUKTØR ELLER ARKITEKT SØGES

Er du en ambitiøs og dygtig konstruktør eller arkitekt som gerne vil være en del af et spændende team i hjertet af Holstebro. Brænder du for integreret rådgivning, og drømmer du om en samarbejdskultur, hvor der er stort samarbejde internt/med øvrige rådgivere og bygherre, så velkommen hos os.

/Gjørtz/Andersen/Arkitekter søger en dygtig projekterende bygningskonstruktør eller arkitekt med gode Revit kompetencer til vort spændende team i Holstebro.

I GAA tilbyder vi et spændende job indenfor rådgivning og design, hvor du indgår i et dynamisk team og har stor grad af indflydelse på dit eget arbejde.

Vores projekter spænder vidt indenfor såvel nybyggeri og renovering. Fælles for dem alle er, at mennesket er i centrum. Vi søger en medarbejder, der kan håndtere projektering og gerne projektledelse og byggeledelse.


Vi tilbyder

Vi tilbyder en stilling i et kreativt miljø, hvor der er stor frihed og medansvar. Vi er en mindre organisation, hvor der er stort fokus på at hjælpe hinanden og at arbejde sammen på tværs, dels i huset og dels med vore samarbejdspartnere.

Der er stor selvstændighed, og vi ønsker en medarbejder, som vil tage ansvar.

Du vil komme til at arbejde med nogle utrolig dygtige kollegaer, hvor sparring er en fast del af hverdagen. Du får gode arbejdsforhold og en spændende arbejdsplads.


Opgaverne i jobbet

Du vil deltage i alle projekteringsfaserne og vil have daglig sparring med både kollegaer og samarbejdspartnere. Du bidrager med din byggetekniske indsigt og din forståelse for byggeri. Derudover kan du komme til at udføre beskrivelser og successivekalkulationer. Vi forventer, at du er skarp på myndighedskrav, danske standarder, SBI-anvisninger mv.


Faglig profil

Du er uddannet bygningskonstruktør eller arkitekt med ca. 5 års erfaring. Du har måske en håndværksmæssig baggrund? Du er kvalitetsbevidst og struktureret og kan på systematisk vis videreføre en idé til færdigt byggeri. Du har gode samarbejdsevner, og du formulerer dig præcist både mundtligt og skriftligt. Du har erfaring med IT-programmer med særligt fokus på Revit og IKT.


Kontaktinformation

Du er velkommen til at sende en ansøgning eller kontakte Kis Bodilsen.

Tlf.: 51 90 48 81

Om os

Vi vægter dialog, vidensdeling og en god og tæt kommunikation højt, både internt, i forhold til de involverede parter, og naturligvis også overfor kunden.

/Gjørtz/Andersen/Arkitekter er en arkitektvirksomhed som tegner for-, til- og med mennesker. Vi beskæftiger godt 20 ansatte i to afdelinger i hhv. Aarhus og Holstebro. Afdelingen i Holstebro har eksisteret i over 50 år, mens afdelingen i Aarhus er 5 år gammel.

Vore primære arbejdsområder er byggeri til børn, unge og gamle.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Comments


bottom of page