top of page

HOLSTEBRO FRILUFTSSCENE

/Gjørtz/Andersen/Arkitekter har tegnet en ny Friluftsscene i Holstebro.


Scenen er opført i en solid og elegant trækonstruktion med en bredde på 24x18 meter.

Foruden scenen består projektet af en ny bagscene, lyd- og lystårn og en modernisering af toiletfaciliteter til publikum.


For projektet ønskes der en modernisering af faciliteterne for fremtiden, så der kunne indbydes til større arrangementer. Bygningerne er opbygget af trækonstruktioner, hvoraf scenebygningens tag er båret af lange udragende limtræsspær, hvorpå der er høje profilerede synlige åse. Facaderne er bestående af vandret liggende varmebehandlet brædder, der på sigt vil patinere i en grålig nuance, som går hånd i hånd med naturens omgivelser ved Friluftsscenen.





Comments


bottom of page